Bewustzijnscoach Monique Bollen

U bent hier

Teambuilding

***ALTERNATIEVE TEAMBUILDING ***

Doe eens wat anders met je team!!!! Wij bieden een ludieke, alternatieve, ontspannende maar ook educatieve “teambuilding”, bestaande uit :

  • Workshop “TENEN LEZEN” Voeten dienen niet enkel om te stappen maar kunnen ons ook heel wat geheimen prijs geven over “hoe we zijn”. Reeds bij de geboorte kunnen onze voeten ons al heel wat vertellen over ons karakter. Tijdens het opgroeien of het verdere leven, gaan onze voeten veranderen van stand door de manier waarop we leven. Sommige eigenschappen van bij de geboorte worden versterkt, andere worden onderdrukt. Als we ons hiervan bewust worden, kunnen we aan onszelf werken zodat onze tenen geleidelijk aan terug kunnen naar de oorspronkelijke stand. Het doel is dan ook om de collega’s beter te leren kennen (goeie en minder goeie kanten) en zo te komen tot een betere werksfeer.

 

  • Workshop “ASTROLOGIE” Zoals iedereen weet werd astrologie vroeger vooral gebruikt om de toekomst te voorspellen. Wat ons in astrologie enorm boeit is het feit dat je “bewuster “ wordt van jezelf en je collega’s tijdens de teambuilding. Op een ludieke manier kan je kennis maken met de basis van Astrologie. Op het levensgebied van de carrière zal dieper worden ingegaan op een speelse maar toch leerrijke manier. Grappig, verbluffend en doelgericht is de intentie van deze Workshop.

 

  • Workshop “FENG-SHUI” EN “NINE STAR KI” Bij Feng-Shui draait alles om een goede energiestroom, zowel in je huis als in je lichaam en op je werk! Zijn er problemen met je collega’s, komt je carrière maar niet van de grond, slaap je niet goed of voel je je lusteloos, ben je uitermate gestresseerd? Misschien zijn het de kleuren in je huis of kantoor die je lusteloos maken of misschien moeten de meubels herschikt worden… allemaal simpele oplossingen om je leven aangenamer en waardevoller te maken. Bij Nine Star Ki gaan we dieper in op de kleuren die we nodig hebben (in ons interieur, maar ook vooral wat kledij betreft) om ons goed in ons vel te voelen en in onze kracht te kunnen staan om er elke dag opnieuw tegenaan te kunnen gaan. We gaan ook ontleden welke collega’s vlot met mekaar zouden moeten kunnen samen werken en welke mensen beter zelfstandig kunnen werken, wie de leiders en de volgers zijn, wie goed is in ideeën bedenken en wie om ze uit te werken enz.

 

Zo gaan we samen actief op zoek naar mogelijke oorzaken van jouw problemen en reiken we tevens de oplossingen aan!!! Alles is bespreekbaar maar niets “moet”!!!!

Voor deze teambuilding heb je de keuze uit een halve dag, hele dag (met of zonder lunch) of zelfs avond.

De mogelijkheid bestaat ook astrologie en feng-shui te combineren in één workshop.

Er wordt steeds drank en een versnapering voorzien.

Prijs: op aanvraag (afhankelijk van aantal personen)

Voor meer info en eventuele inschrijvingen : hetkleurenpaleis@gmail.com of 0479/64 48 75 (Linda)

Jessica, Monique en Linda

monique_bollen@telenet.be

Bewustzijncoach Monique Bollen - Wijerstraat 16 - 3520 Zonhoven 0478/91.64.86