Bewustzijnscoach Monique Bollen

U bent hier

Familie-opstellingen

Workshop Familieopstellingen

Familieopstellingen of ruimer gezien opstellingenwerk gaat ervan uit dat alles in het universum met elkaar verbonden is, en gaat via het energetisch veld dat ons allemaal omringt zaken die uit evenwicht zijn terug in balans brengen.
Hoe komt het dat je vastloopt op bepaalde thema’s in je leven (relaties, financieel, gezondheid…)? Dat je bepaalde patronen maar niet doorbroken krijgt? 
Sommigen geloven erin, anderen twijfelen eraan. Eén ding is ondertussen zeker: voor vele mensen brengen opstellingen bijzondere veranderingen teweeg.
Heel diep verankerde problemen kunnen plots naar voor gebracht en opgelost worden.
Als kind zijn we in een bepaalde omgeving opgegroeid. Dagelijks hebben we van onze omgeving geleerd wat mag en niet mag.
Hierdoor hebben we waarden en normen meegekregen. Deze zijn niet altijd voedend en nuttig, maar soms moeilijk om los te laten.
We nemen echter ook tal van "onzichtbare" zaken mee, die onbewust onze gedragingen en gevoelens gaan bepalen.
Ook gebeurtenissen van vroegere generaties zitten opgeslagen in ons lichaam, aangezien we allemaal een vader en moeder hebben die ook hun voorgeschiedenis aan onze cellen hebben doorgegeven…
In jou leven kan je herhalen wat je van je ouders leerde/meegekregen hebt of er bewust voor kiezenhet anders te doen.
Familieopstellingen kunnen hierbij een grote hulp zijn, onderliggende patronen of gebeurtenissen die misschien al generaties meespelen (bv. miskraam, plots overlijden, verlies van een grote liefde, iemand die een misdaad begaan heeft, zelfdoding…) worden duidelijk en krijgen een juiste plek, zodat  ze geen blokkades meer vormen in jou toekomst.
Je bewust zijn en worden van wat speelt is een groot deel van de oplossing. Vanuit de nieuwe kennis en ervaring, kan healing ontstaan van oude onbewuste patronen.
Sommige opstellingen bieden op het moment zelf een oplossing, andere tonen de weg naar een oplossing en nog andere geven een inzicht waar je weer mee verder kan.
Tijdens deze workshop overlopen we kort enkele basisprincipes van het opstellingenwerk en daarna gaan we samen aan de slag! 
Opstellingen worden gedragen door een groep van mensen,  heel vaak is het zo dat je informatie voor jezelf uit een opstelling kan halen, ook al stel je geen vraag in de groep of kom je niet als representant in de opstelling te staan.
Je kan je op de wachtlijst zetten om aanwezig te zijn bij de volgende workshop van familie opstellingen.
 
Waar: Wijerstraat 16, 3520 Zonhoven in “De Wensenwinkel MaMuMoSa”.

Minimum 8 personen en maximum 12 personen. Inschrijven kan via mail monique_bollen@telenet.be of op nummer 0478/91 64 86 

Bewustzijncoach Monique Bollen - Wijerstraat 16 - 3520 Zonhoven 0478/91.64.86