Bewustzijnscoach Monique Bollen

U bent hier

Bewustwording

Cursus “Bewustwording”.

We denken vaak bewust te zijn van onszelf in deze wereld waar gehaastheid centraal staat. Leven we wel bewust of leven we vooral vanuit ons ego. Het ego dat ons typeert aan de hand van onze behaalde diploma’s, onze titel op het werk, onze auto voor de deur. Kortom, is onze status voor ons zo van belang dat we de echte dingen des levens over het hoofd zien?Wat zijn deze echte dingen des levens?

Aan de hand van de 12 levenshuizen vanuit de Astrologie,worden per huis de aardse en spirituele facetten besproken. Deze 12 huizen omvatten ieder levensdomein zoals bijvoorbeeld onze persoonlijkheid, bezittingen, gezin, gezondheid, …. We worden “Bewust” van de levensdomeinen waar alles vlot verloopt, en leren hier nog “Bewuster” van te genieten. Voor de levensdomeinen waar het moeilijk verloopt gaan we opzoek naar de blokkades die hier voor verantwoordelijk zijn.

“Bewustwording” hier omtrent kan verlichting brengen, het kan je leren het geheel te relativeren. Zo kom je in contact met je innerlijke ik, dit vooral via de beginselen van Astrologie.Eindigen doen we telkens met een korte meditatie.

12 lessen: Voor het volgen van deze lessen, is het aangewezen dat je zelf een groepje samenstelt van minimum een 6 tal personen, maximum 10.

De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden.

De data’s en het uur is in onderlinge samenspraak. Iedere les duurt 2,5 uur.

Prijs = 185,00€ voor de 12 lessen, incl. materialen, drank en versnapering.

De intensievere “Bewustzijnstraining” adhv Astrologie, is een training in het bewust worden en vervolgens loslaten van innerlijke blokkades.  Na het opzoek gaan van je blokkades worden tools aangeboden om deze blokkades op te lossen.Hier is het de bedoeling dat de groep intensief mee zoekt naar mogelijke oplossingen voor mekaar.  Inleving en empathie worden hier gelijktijdig intenser.

Dit is een lessenreeks van 12 lessen, telkens van 2,5 uur.

Prijs: 185,00€ incl materialen, drank en versnapering.

Data:Zelf groep van 6 personen samen te stellen en samen kiezen voor geschikte datums.

Uur: 19u30- 22u

Plaats: Wijerstraat 16, 3520 Zonhoven.

Inschrijven kan via"monique_bollen@telenet.be" of op nummer 0495/25 30 46.

Bewustzijncoach Monique Bollen - Wijerstraat 16 - 3520 Zonhoven 0478/91.64.86