Bewustzijnscoach Monique Bollen

U bent hier

Astrocoaching

 

Astro-coaching

Met heel veel dank aan Muriëlle Geypen, mag ik trots zijn op mijn; kennis van Astrologie die ik via haar mocht vergaren.

Zoals ook Muriëlle in haar site vermeld werd Astrologie vroeger vooral gebruikt om de toekomst te voorspellen.

Wat mij in Astrologie enorm boeit is het feit dat je “Bewuster wordt van jezelf”, hoe je eigenlijk in mekaar zit en van waar dat komt.

Wat zijn je aangeboren talenten, wat is je zielsopdracht, waar liggen werk –en pijnpunten in ons leven.  Waarom lopen we steeds vast in een bepaalde emotie of terugkerend patroon.  Astrologie maakt je bewust van bepaalde angsten, eens je deze angsten begrijpt kan je ze relativeren. Angst kan zo omgezet worden in een positieve gemoedstoestand wat het leven veel makkelijker maakt.

Deze kennis van Astrologie kan ik dus bijgevolg mooi integreren in al mijn bezigheden van  levenstrajectbegeleiding&ntot Astro-coaching.

Tijdens een intake gesprek bespreken het verloop van de sessie’s. Na het intake gesprek volgen er ongeveer 4 gesprekken van telkens 1.5 uur. De volledige geboorteradix wordt, in die 4 gesprekken besproken samen met de coaching. Deze coaching brengt je tot inzichten, deze inzichten brengen verlichting en innerlijke groei met zich mee.

Bij de aanvraag bezorg je me volgende gegevens:

Naam

Geboortedatum

Geboorteplaats

Geboorte uur.

Prijs:

  • Intake gesprek, 1,5 uur aan 35,00€
  • Ongeveer 4 sessie’s, per sessie van telkens 1,5 uur 75,00€
  • Solaar (jaarhoroscoop), 1 gesprek van 1,5 uur 75,00€

 

Leer jezelf kennen adhv de jou stand van de planeten!

Bewustzijncoach Monique Bollen - Wijerstraat 16 - 3520 Zonhoven 0478/91.64.86